Bestuur

Het bestuur van Buurtkring Driene bestaat uit: M. Korf (voorzitter)
A. Veldboer (secretariaat) P. Veldhuis (penningmeester) H. Morsink (bestuurslid) R. Slootweg (bestuurslid)

Voorzitter

Mijn naam is Maickel Korf. Geboren en getogen in Borne, een echte Mel’buul dus! In 2007 ben ik verhuisd naar Hengelo en heb het “mel” verruild voor “weend” en in juni 2013 zijn we uiteindelijk verhuisd naar het prachtige buurtschap Driene, waar we het Drienerschooltje verbouwen tot een woonhuis.  Samen met mijn ex-vrouw hebben we drie zoons Twan, Rens en Wout die om de week bij mij zijn.

In het dagelijkse leven werk ik bij Dumets BV in Oldenzaal. Dumets is gespecialiseerd in binnen en buitenreclame oplossingen. Denk daarbij aan lcd behuizingen, postervitrines, abri’s en digitale billboards.

Het woonplezier in Driene is mede te danken aan de activiteiten van de wijkvereniging en daarom heb ik besloten me hiervoor actief in te zetten. Het leven in Driene is fijn en we hopen nog jaren te mogen genieten van de mooie natuur, de gezellige activiteiten en uiteraard de leuke leu van Driense Groond!

Met vriendelijke groet,
Maickel Korf


 

Penningmeester

Hallo Buurtkring,

Afgelopen maand heb ik het penningmeesterstokje overgenomen van Angela. Na negen jaar trouwe dienst heeft zij mij tijdens de nieuwjaarsborrel, onder het genot van een aantal rode wijntjes, weten te strikken voor deze nobele taak. Op 1 april 2016 hebben wij Drieneresweg 141 gekocht en na een grondige verbouwing zijn wij er per half november 2016 ingetrokken. Inmiddels zijn we redelijk gesettled en hebben tijd voor andere bezigheden.

Hiervoor hebben wij 15 jaar in Groot Driene gewoond aan de Reviusstraat en van daar zijn we met onze twee dochters, Merlin 18 en Sterre 16 jaar, hiernaartoe verhuisd. Inmiddels woont Merlin in Groningen en studeert daar Life Science & Technologie (Biologie). Sterre doet dit jaar HAVO-examen en zal volgend schooljaar waarschijnlijk uit huis gaan. Dus dan zijn wij nog maar met z’n tweeen.

Ik heb in Groningen Facility Management gestudeerd aan de Hanzehogeschool. Gert heeft Natuurkunde gestudeerd, hier aan de UT. Tot een paar jaar geleden hadden we een eigen bedrijf, Nanomi, dat medicijnen ontwikkelde. Ik deed daar de financien. Om Nanomi verder te kunnen laten groeien, hebben we het uiteindelijk verkocht aan een grote Indiase farmaceut, die het naar een hoger niveau wilde brengen. Hierna zijn we op zoek gegaan naar de plek waar we oud willen worden en dat is hier in Driene geworden. Inmiddels hebben we het erg naar onze zin hier. We zijn in een nieuwe onderneming gestapt op het gebied van high tech injectienaalden en vermaken ons daarnaast prima in en om het huis. Ik houd erg van tuinieren en koken en ben graag buiten. Verder schaats ik en doe ik aan yoga. Ik hoop jullie gauw persoonlijk te zien op een activiteit van de buurtkring.

Petra Veldhuis


 

Secretaris

Hallo,

Enkelen van jullie zullen mij al wel kennen, maar desondanks zal ik mij in het kort als nieuw lid van het bestuur Buurtkring Driene kort voorstellen.

Mijn naam is Anja Veldboer. Ik ben woonachtig aan de Nieuwe Grensweg 178 samen met mijn partner Wouter Oltlammers en onze twee kinderen: Nora (6 jaar) en Stijn (4 jaar). Sinds 2018 wonen we in het buitengebied van Hengelo en genieten nog alle dagen van de prachtige omgeving. Middels mijn deelname aan het bestuur van Buurtkring Driene hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen om er een betrokken en gezellige omgeving van te behouden waarbij we met elkaar in contact kunnen komen, ondanks de meters afstand tussen onze huizen.

Ik hoop eenieder van u te mogen ontmoeten en toegankelijk te kunnen zijn voor ieder lid van de Buurtkring. Als secretaris zal ik, met ondersteuning van Wouter, jullie informeren over belangrijke informatie die het buurschap aangaan en over activiteiten die georganiseerd worden.

Met vriendelijke groet,
Anja Veldboer


 

Bestuurslid

Hierbij stel ik me voor als nieuw bestuurslid van buurtkring Driene. Mijn naam is Henri Morsink kom uit Deldenerbroek en woon sinds anderhalf jaar samen met Muriel Versteeg en onze tweeling Pien en Sanne aan de Drieneresweg 127 naast Johan en Gerda.

Het bevalt me hier super in Driene en vind het dan ook leuk dat ze me hebben gevraagd voor een bijdrage in het buurtkring bestuur. In het dagelijks leven run ik samen met mijn broer een bedrijf in het transport,

grond en sloopwerk en de levering van zand, grond, grind, split, enz. morsinkambtdelden.nl.
In de vrije tijd die over blijft fiets ik regelmatig op mijn mountainbike en mag ook graag op wintersport vakantie gaan als ski en bergen liefhebber. Tot ziens op de volgende buurtkring Driene activiteit!

Met vriendelijke groet,
Henri Morsink


 

Bestuurslid

Mijn naam is Rose Slootweg en ben een aantal jaren geleden komen wonen in het mooie buitengebied van Driene.

Samen met mijn gezin geniet ik van de natuur en het vrije wonen.

In het dagelijks leven ben ik dan ook vaak buiten te vinden in de tuin. In mijn vrije tijd speel ik viool en lees ik graag.

Ik zie het als een mooie taak om als bestuurslid bij te dragen aan de gemeenschapszin van de buurtkring van dit prachtige gebied!

 

Met vriendelijke groet,
Rose Slootweg